Welkom bij Zorggroep Orion

Bekijk onze jobs

Wij zijn Zorggroep Orion

Ons team van professionele medewerkers en vrijwilligers zet zich elke dag met goesting in. Onze vier kernwaarden – professioneel, betrouwbaar, verbindend en vitaal – zijn het kompas dat ons richting geeft om elke dag weer de allerbeste mensgerichte zorg aan te kunnen bieden.

BETROUWBAAR

Betrouwbaar betekent nakomen wat afgesproken is. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn eerlijk en integer. Betrouwbaar is ook respectvol omgaan met elkaar en met onze klanten.

PROFESSIONEEL

We hebben nood aan de best opgeleide medewerkers en vrijwilligers die weten hoe ze met cliënten moeten omgaan en die de beste manier van zorg kennen en toepassen. We schaven voortdurend onze kennis bij.

VERBINDEN

We verbinden ons in eerste instantie met onze cliënt en zijn omgeving. Verbinden betekent samenwerken. We werken niet in het hokje van onze organisatie, een discipline of een afdeling, maar we werken samen met slechts één doel: de best mogelijke zorg realiseren.

VITAAL

Werken bij Zorggroep Orion is mee nadenken, actief verantwoordelijkheid opnemen, met oplossingen komen en eigenaarschap nastreven. Zorggroep Orion staat voor dynamiek, innovatie en een hoge mate aan creativiteit.

Word jij onze nieuwe collega?

Op zoek naar een leuke en waardevolle job? Zorggroep Orion werft regelmatig nieuwe collega's aan. Bekijk zeker onze vacatures.
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Onze Missie: de beste zorg en de beste ondersteuning bepalen we samen

Zorggroep Orion is er voor mensen met zorg of mensen die vragen hebben over zorg- en ondersteuningsnoden.

Er is één doel en dat is de beste zorg en de beste ondersteuning in de beste omstandigheden.

Om dit doel te bereiken staat de mens met al zijn zorgvragen voorop. We zetten vragen, verwachtingen en behoeftes om in heldere antwoorden en vertrekken zoveel mogelijk vanuit de autonomie van de klant.

Om dit doel te bereiken geven we ook mantelzorgers een plaats bij Zorggroep Orion.

We bepalen samen met de klant én de mantelzorger wat kan bij Zorggroep Orion. Hoe we ons organiseren is afhankelijk van de verwachtingen van de klant.

Onze visie: we willen als zorg organisatie de referentie worden in de regio.

Zorggroep Orion wil de best mogelijke zorg en diensten aanbieden.

We hebben professionele medewerkers met een passie voor mensgerichte zorg. Vrijwilligers zijn meer dan welkom bij Zorggroep Orion.

We geloven in ons eigen aanbod en we staan open om nieuwe dingen uit te proberen om onze klanten zoveel mogelijk te helpen.

We gaan voor hoge kwaliteit en daarmee bedoelen we mensgerichte zorg, zorg op maat met veel aandacht voor levenskwaliteit.

We bieden continuïteit in onze dienstverlening en zijn er op elk moment voor onze klant.

We doen wat we zeggen en we vertellen het ook.

Wat doet Zorggroep Orion

Zorggroep Orion omvat Lokale Dienstencentra Albert Van Dyck en De Schoor, ontmoetingscentrum De Meerloop, assistentiewoningen De Dijk en De Flatjes. Daarnaast maken Woonzorgcentra De Wending en De Vliet deel uit van de zorggroep.

Ruim 200 medewerkers en 280 vrijwilligers zetten zich samen in om integrale, kwalitatieve en mensgerichte zorg- en dienstverlening te bieden.

organogram Zorggroep Orion

Onze locaties

Ons DNA

Goesting & Fun

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

Goesting & Fun

Healthy cultuur

Een fruitmand, assortiment thee, maandelijkse teamactiviteiten, overheerlijke waterfontein,... Dit en veel meer vind je allemaal terug in onze healthy cultuur. PAS OP: Af en toe een vettige vrijdag en een pintje/cava op een vrijdag schrikt ons ook niet af.

Healthy cultuur

Oprechte waardering

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Oprechte waardering

Vacatures stad Turnhout

Stad Turnhout heeft vacatures.

Misschien zit er tussen het diverse aanbod iets voor jou of iemand die je kent?

Op deze jobsite kan je de vacatures terugvinden.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?